Ontvang  onze 10 belangrijkste tips in uw postbus

Meer informatie hier ⇒

divider

Fraude nieuws

Blijf op de hoogte van wat er speelt op het gebied van fraude

separator

Overdracht training Fact Finding aan SPV


Op 1 juli 2019 hebben Piet van Gelder en Bregje De Lannoy-Walenkamp samen met SPV-directeur Armand van Bercheycke hun handtekening gezet onder de overdracht van de training Fact Finding aan SPV (Studiecentrum voor Publieke Veiligheid). De overdracht gaat in met ingang van 1 oktober 2019.

Andere eigenaar, zelfde aanpak & trainers
Vanaf 1 oktober maken de trainingen Fact Finding, Fact Finding in de aanpak van verzekeringsfraude en Fact Finding bij Expertise (brand/varia/automotive/ personenschade) deel uit van het domein Fraudebeheersing binnen het opleidingspakket van SPV. Daar is het een mooie aanvulling op het bestaande aanbod van trainingen.

Wat niet verandert is onze aanpak: praktijkgericht aan de slag om via het methodisch onderzoek de juiste stappen te zetten om (vermoedens van) fraude te onderzoeken. Daarbij kan het gaan om interne incidenten of verzekeringsfraude.

Ook blijven Piet en Bregje in elk geval dit jaar aan de opleiding verbonden als trainers.

Voor aanmelden klik op de link van iedere trainingsdatum. Uiteraard is het mogelijk om de training ook in company te volgen. Informeer naar de mogelijkheden via info@spv.nu.

 

separator