Ontvang  onze 10 belangrijkste tips in uw postbus

Meer informatie hier ⇒

divider

Over ons

Wie zijn Piet van Gelder en Bregje De Lannoy?


Graag stellen wij ons aan u voor…

De trainers van Fact Finding zijn Piet van Gelder en Bregje De Lannoy-Walenkamp. Samen hebben wij in 2012 de training Fact Finding ontwikkeld. In deze training hebben wij elk onze eigen expertise gebundeld.

Bregje De Lannoy-Walenkamp

Mijn naam is Bregje De Lannoy-Walenkamp. Sinds 1992 verzorg ik trainingen op het gebied van schriftelijke communicatie (o.a. beleids- en adviesteksten schrijven, klantgerichte e-mails en brieven schrijven, correct Nederlands, notuleren). Eerst als trainer bij diverse opleidingsinstituten, vanaf 2002 met mijn eigen bureau, DeLanWa Training & Tekst. Daarnaast ben ik auteur van enkele boeken, waaronder Correspondentie Support en Digitale nieuwsbrieven maken. Samen met Piet publiceer ik regelmatig artikelen over Fact Finding voor verschillende nieuwsbrieven, o.a. MissetHoreca, CorporatieNL, Elektrotechniek365.

In de training Fact Finding geef ik tips en handvatten voor het volledig en objectief vastleggen van gespreksverslagen en rapporten om zo te komen tot goede dossiervorming.

Piet van Gelder

Ik ben Piet van Gelder, eigenaar van Van Gelder Training & Advies. Ik geef trainingen op het gebied van communicatieve en sociale vaardigheden, security awareness, fraude awareness, onderzoeksvaardigheden, et cetera. Ik heb bijna 14 jaar gewerkt als rechercheur bij de politie en 16 jaar als particulier onderzoeker in het bedrijfsleven. Daarnaast heb ik diverse opleidingen ontwikkeld o.a. voor fraudeonderzoekers. Als senior onderzoeker bij een verzekeringsmaatschappij heb ik nog eens 5 jaar mijn onderzoekskennis en -vaardigheden in de verzekeringswereld mogen toepassen.

In de training Fact Finding ga ik vooral in op het zorgvuldig uitvoeren van de vier stappen van het methodisch onderzoek en de kunst van het voeren van een goed interview.